Bedrijfstraining

Voor bedrijven en instellingen verzorg ik trainingen en trajecten op maat rond de volgende thema's:

1. Zorgen dat het werkt

U weet dat u de juiste mensen met de juiste expertise in huis heeft en toch werkt een team of afdeling niet lekker. In een op maat gemaakte training onderzoeken we met elkaar hoe je meer uit je organisatie kunt halen.

Mijn uitgangspunt daarbij is dat een team goed werkt, als iedereen binnen het team in zijn of haar eigen kracht staat. Want alleen vanuit je eigen kracht, kun je de kracht en kwaliteiten van de ander effectief aanspreken. Soms is het daarvoor nodig om individuele trajecten te koppelen aan een teamtraining.

Op het eind van het trainingstraject voelen uw werknemers zich gezien en bekrachtigd, waardoor ze in staat zijn effectiever te communiceren, zelf oplossingen aan te dragen en werkelijk samen te werken.

2. Waardigheid in de laatste levensfase

Vragen rondom levensvervulling nemen een belangrijke plaats in bij mensen die moeten verblijven in een verzorgingshuis, hospice of ziekenhuis. Hoe kun je die levensvervulling blijven vinden, als de omstandigheden zich zo tegen je keren? Hoe kan je waardig in contact blijven met de mensen die je dierbaar zijn?

Hoe gaat u als verzorgende om met deze vragen van cliŽnten en bewoners? Hoe maakt u daar binnen uw werk ruimte voor?
In maatwerktrainingen leert u hoe u dat kunt doen op een manier die recht doet aan de mensen waar u zorg voor draagt en die recht doet aan u zelf.

Ik heb Marjan leren kennen als trainer voor de Stichting de Regenboogboom. Haar open en standvastige manier van handelen is mij bijgebleven. Ook haar taalgebruik en benaderwijze maken haar een persoonlijkheid die in staat is om in situaties met heftige emoties adequaat te handelen.

Lars Ros CEO Trust Your Talent

Trainingen kunnen in het hele land, zowel binnen uw eigen bedrijf als op een locatie daarbuiten gegeven worden.

Interesse? Vraag geheel vrijblijvend een offerte aan of neem telefonisch contact op, zodat we gericht kunnen kijken wat ik voor u en uw organisatie kan betekenen.

Heeft u een vraag of wilt u een afspraak maken?
Stuur dan een e-mail naar ,
bel 06-25313691.

Top sitemap | website:www.erikaltink.nl
Top contact